Allmänna Villkor

 1. KLARGÖRANDE
 2. På den här webbsidan och i Allmänna Villkor, så hänvisar orden ”vår”, ”oss”, ”vi” till den här webbsidan.

 3. ANVÄNDANDE AV WEBBSIDA
 4. När du använder denna websida så godkänner du:

  • a. Våra Villkor.
  • b. Att använda webbsidan i enlighet med relevanta lagar.
  • c. Att använda webbsidan i syfte att ansöka om resetillstånd.
  • d. Att inte kompromissa webbsidans säkerhet.

 5. LEVERANSBEKRÄFTELSE
 6. Vanligtvis får du bekräftelse på din ansökan för Elektroniskt System för Resetillstånd inom 72 timmar, men det kan ibland ta längre tid. Den här webbsidan ansvarar ej för förseningar i relation till följande: fel gjorda av migrationstjänstemän, fel gjorda i ansökan av dig, elektroniska svårigheter eller vid andra oförutsedda anledningar. Omständigheter som dessa är ovanliga. Vår administration gör sitt främsta för att påskynda ditt ESTA. Vi ansvara inte för avbokningar eller förseningar vid bokning av flyg, turer, flygbiljetter, logi, hyrbil, biljetter till mässor eller andra försenande omständigheter som kan resultera i avslag av din ansökan. När du använder dig av denna webbsida så friar du härmed den här webbsidan från alla anspråk, panträttigheter, krav, åtgärder eller rättsprocesser i samband med ditt användande.

 7. ÅTERBETALNING
 8. Återbetalningar är tillgängliga och ges till nekade ansökningar. Återbetalningsbeloppet skickas tillbaka till sökanden genom din ursprungliga betalningsmetod. För mer information vänligen se FAQ – Fråga “Kan jag få en återbetalning om min ESTA-ansökan nekas?”

 9. ÄNDRINGAR
 10. Den här webbsidan förbehåller sig rätten att ändra de Allmänna Villkoren utan att meddela dig på förhand för att förenkla och öka effektivitet eller av andra anledningar den här webbsidan anser nödvändiga. US ESTA Travel Pass kan komma att lägga till eller ta bort innehåll utan att meddela dig på förhand och utan skyldighet om det anses nödvändigt.

Ansök Här